Hvem er vi?

Vi er en familie der består af 2 voksne,2 børn og vores dyr

Rynar, Vera og Mercedes
Vores skønne hanhund Rynar, Vera og hendes mor Mercedes

Vi stiftede bekendskab med Welsh Corgi Cardigan, da min mands kollega og hans hund flyttede op til os efter et brud med hans daværende kæreste. Og vi blev straks forelskede i racen.
Så da vi stod og manglede en ny ven til vores hund Balder, efter vi måtte aflive vores forrige lavede vi hver en liste med 3 kandidater, hvor Welsh Corgi Cardigan var den eneste fælles. Og så var det jo ret klart, hvilke hund vi skulle have.
Så afsted drog vi til Kennel Smarties for at se på hvalpe, og vi var sikre på at vi ville have en stor Blue Merle hanhund… Og kom hjem med en lille sort/hvid tæve. Og vi har ikke fortrudt et øjeblik.

Vi bor i den lille by Haderup midt mellem Skive og Herning. Her har vi et hus med en fin indhegnet have, og masser af skov og marker at gå tur ved tæt på.
Vi er et nyere opdræt, jeg tog i 2019 opdrætter uddannelsen i DKK og vi har planer om kennelmærke.
Vores dyr er primært kæledyr og det er vigtigt for os, der er tid til alle, så derfor går vi efter at lave lejlighedsvist stueopdræt.
Sundhed er utroligt vigtigt og vi tager derfor billed af både albue og hofte udover at imødekomme de etiske og sundhedsmæssige krav fra DKK  og WCK. Både hofte og albuebilleder bedømmes af OFA.
Vi læner os op af de svenske retningslinier for opdræt og HD/AD status.

Nadia er uddannet dyrepasser med speciale i hest og skrev sin hovedopgave omkring fodringsoptimering af hestehold.
Hun er til daglig software udvikler og arbejder med netværksintegration ved Norlys. Hun rider pt ikke længere og bruger istedet tiden på familien og dyrene. Når tiden tillader det, er hun er aktiv i hjemmeværnet, hvor hun indtil vi måtte aflive vores forrige hund trænede op mod at blive hundefører.

Morten er til hverdag soldat i Skive og har været i forsvaret i efterhånden 16 år. Han er opvokset med store hunde og dyrker amerikansk fodbold i sin fritid.