Hvalpene er blevet 18 dage gamle.

I løbet af den sidste uge har alle hvalpene åbnet deres øjne og er blevet i stand til at høre. Det er lidt sjovt at se forandringen i dem og hvor hurtigt den sker.
De er begyndt at sige mange forskellige lyde og søge ud af kassen for at besørge, men også for at udforske. De er blevet meget bedre til at komme rundt. De kan efterhånden næsten gå og med de store runde maver har man jo en airbag at hvile på, hvis man bliver træt.
De tager stadig helt fænomenalt på i vægt. Og hvis vi selv skal sige det er de noget af det mest nuttede.

Wonder Woman er sværvægteren i kuldet med en kampvægt på omkring 1300g og den mindste Poison Ivy følger trop med 990 g. De ligger alle langt over den kurve, som de skal følge. Så vi kan konkludere så der er masser af mælk i baren til dem.
De er samtidig så gamle at de nu skal introduceres til mad.
Det bliver serveret i en skål, så de har fået modermælkserstatning til hunde, som de fleste af dem fik smagt på. Når de er lidt mere vant til det,  så skal der introduceres kød til dem også.

Det har været en begivenhedsrig uge med det ugentlige besøg af husfotografen og familiebesøg. De  får også jævnligt besøg i kassen af Sofus, som er utroligt interesseret i hvad de er for nogle.
De har fået klippet kløer, som ikke alle var lige tilfreds med. Det er virkelig nu man begynder at lægge mærke til deres meget forskellige personlighed.
Vi har afsluttet den første af puppy culture programmet. Vi er meget spændte at gå i gange med de næste dele nu her.

I løbet af de næste uger, begynder vi for alvor socialiseringen både med andre dyr, men også med forskellige besøgende.

[huge_it_slider id=”8″]